Protest

Hi5 nu purta nici o vină. Yahoo Messenger, de asemenea, nu era vinovat. Și nici FB nu este de condamnat. Problema spațiului virtual este dată de popularea lui cu oameni imaturi și neînțelepți, oameni care: îmi dau “invite” la “event-uri” fără sens (concursurile-fantomă nu sunt evenimente, Ixxxx-urile nu sunt gadget-uri indispensabile vieții și oricum nu câștigi niciodată nimic), își pun poze idioate (după cum erau cele cu care se afișau “prietenii” mei pe defunctul cont de Hi5), nu sunt capabili să își scrie numele ci preferă să-și tragă un pseudonim pueril (exclus crocodilii care nu vor să-și mute intreaga viață pe domeniul virtual și apelează la o identitate oarecum…. virtuală sau cei cu veleități artistice) și alte exemple de gen.

Cred că lista mea de… oameni va suferi modificările de rigoare. La urma urmei e foarte posibil să nu am mai mult de 200 de prieteni, cunoscuți, colegi, stalkeri etc. Restul sunt greșeli ce trebuiesc corectate. Aș zice, din bun simț, că cei din lista mea sunt excluși de la critica de față. Dar tocmai de la ei pornesc, așa că nu iert pe nimeni.

Dacă vă dor aceste cuvinte, sper că sunteți capabili să luați o decizie matură. Mai ștergeți din poze, puneți-vă un nume, nu o înșiruire deinteligibilă de caractere etc. Chiar nu doresc să repet experiența Hi5 și acest renumit Facebook a devenit deja o corvoadă. Dacă nu, înainte să ajung să renunț și la Fb, treceți-mă în lista de “enemies”. Știți voi, acea listă care nu există sau e invizibilă. Iar aceasta fiindcă unii nu (mai) pot accepta realitatea, care e și urâtă și dureroasă, nu doar frumoasă și plină de utopia și farduri.

Altfel, Roma e frumoasă când e privită de la balconul unui apartament din Sant’Angelo.

Advertisements

1 Comment

Filed under socializare

One response to “Protest

  1. ha! bună decizie iei. e foarte bine să aeriseşti lista once in a while… am făcut şi eu aşa… dar tot am rămas cu un număr considerabil de “prieteni”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s