they love to sin

Seara a început cu oboseală. Picioarele-i se mișcau greu. Ceea ce avea să urmeze nu-l va ajuta deloc. De parcă viziunile în sine nu erau de ajuns, chipul său era scăldat în apă. Cumva, încercă să elimine orice urmă de rău. Durerile de cap s-au lăsat apoi precum niște nori de negrii. Privirea sa a devenit cețoasă. Nu putea să comunice cu cei din jur așa că a fugit pur și simplu de ei. Se plimba printre copaci cu gândurile grămadă.

Faptul de a fi acolo, lângă atât de multă apă i-a adus aminte de visurile unui om. Urma să se scalde, să zboare întors pe spate și să moară. L-a apucat panica. Ceva nu era bine. A cedat fizic și știa că noaptea îl va îngheța. Încerca să elimine efectul cu multă apă și alte spălături. Nu găsea remediu. Nici să se miște nu mai putea fiindcă îl lăsaseră picioarele. S-a decis să-și ia o pătură și să aștepte.

Creierul nu mai putea să coreleze cele două imagini ce-i veneau în minte. Singura soluție era să folosească ochiul, nu ochii. Apoi și-a închis pleoapele. Muzica era cea care îl purta acum pe valuri. Vedea imagini colorate ale multelor științe grafice ce veniseră pe lume odată cu tehnologia. Proiecțiile de lumini, umbre, scene tăiate și animații se împleteau într-un mozaic frenetic. Fiecare secundă aducea alt cadru. Apăreau și linii complexe ce descriau tot soiul de lucruri abstracte.

Partea ciudată a fenomenului apăruse odată cu câteva imagini din alt locuri. Erau alte zile, alți oameni, ceva la care nu participase în viața reală. Erau un soi de imagini, ușor kinetice. Apăruse chiar și imaginea unei petreceri mai vechi. Domnii aveau joben, pălării de tot soiul, mustăți răsucite, iar fumul des împânzea atmosfera. Dar cel mai ciudat a fost apariția imaginii Ei. Un gând rostit către sine, același, și chipul sau imaginea ei apărea. Iar aceasta se întâmpla peste celelalte lucruri. Părea ceva deosebit, special.

Chiar este. În zeci de nuanțe, același chip cu părul lung. Același zâmbet.

Advertisements

Leave a comment

Filed under cultura, events, minte, muzica, persona, personal, psy, religie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s